Какви накладки си сложил? Не трябва чак толкова да няма допир с диска от вътрешната страна. Най-вероятно майстора не ти е зачистил леглата на супортите където външната накладка се закача и се е изтривила.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спирачен път като на влак
Collapse
X
-
-
90 процента съм сигуренче майстора ти е сложил телчетата скобичките дето държат апарата да не хлопа на неправилно място и за това се получава това нещо другото което вероятно наблюдаваше че колата няма инерция нали.Просто трябва да се премястят телчетата на правилните позиции.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеКакви накладки си сложил? Не трябва чак толкова да няма допир с диска от вътрешната страна. Най-вероятно майстора не ти е зачистил леглата на супортите където външната накладка се закача и се е изтривила.
90 процента съм сигуренче майстора ти е сложил телчетата скобичките дето държат апарата да не хлопа на неправилно място и за това се получава това нещо другото което вероятно наблюдаваше че колата няма инерция нали.Просто трябва да се премястят телчетата на правилните позиции.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениемалко вероятно. широка е следата. По скоро съм склонен на варианта на новачев за който и аз намекнах.Last edited by fiore; d.m.y г., 10:09.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Нека и аз да кажа - накладките са твърди и скоро няма да се напаснат и ще почнат да ядът диска !
П.П.
Накладки АТЕ на 20-тия км. бяха напаснали,проверено при две коли.
Две други марки,първата на над 100км беше като на колегата (не лягат хубаво),вторите 20 000км бяха като нови а диска изяден !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Колега,от снимките се вижда,че накладките не лягат челно към дисковете,а натискат в периферията.Най-малкото са блокирани под ъгъл върху водачите.Ревизирайте ги по-скоро,защото накладките вече може да са износени неравномерно,а има голяма вероятност да е..те м...та и на новите дискове.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеВъзможно е, но те скобите ако не се сложат както трябва на първото спиране и ще се извадят сами. Ако не са защипали накладката... но е възможно. Но има проблем де. След като видях снимките... то така става... едно е да го четеш, друго е да го видиш.
Предлагам на колегата да направи снимки на спирачните си апарати и да се изясни дали това е бедета.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ - ако не бях питал тука във форума сигурно още щях да си карам така,та значи ситуацията е следната,след обстойно разследване от нсбоп,интерпол,европол и всички подобни организации с трибуквени означения се оказа че проблема е в накладките и по точно че са сложени накладки за модели от 2001г и т.н..
Разликата е само във формата на външната накладка(металната подложка) и други белези като разположение на феродото и т.н.
Проблема е че като ги взехме от магазина сравнихме само буксата за кабела на вътрешната накладка (иначе всичко е като по книга 156 ТС 1,8 ).
А при монтажа всичко се монтира без проблем -цилиндър и т.н. само че- като се стягат болтовете на спирачнич цилиндър е тогава се посуква целия апарат и бозата е тотална и резултата е като на снимките по горе и апарата стърчи навън от диска.
Абе не е за разказване.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ - БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
Comment
-
Грешка на магазинерано мн кофти грешка, в тея условия само това липсва да ти прецакат спирачките...Винаги само меки накладки и точните за модела. Аз съм открил накладките за мен, меки, спират,м не свирят...
sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Ега магазинерите!
Има си каталози,даже повечето работят на TecDoc ,то това се едно раглеждаш енциклопедия и пак да не разбираш нищо.
Инак да се надяваме в бъдеще да нямаш проблеми със спирачките
Comment
-
Майстора е бил кьорав....
Comment
-
Първоначално публикувано от ivl Покажи съобщениеБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ - ако не бях питал тука във форума сигурно още щях да си карам така,та значи ситуацията е следната,след обстойно разследване от нсбоп,интерпол,европол и всички подобни организации с трибуквени означения се оказа че проблема е в накладките и по точно че са сложени накладки за модели от 2001г и т.н..
Разликата е само във формата на външната накладка(металната подложка) и други белези като разположение на феродото и т.н.
Проблема е че като ги взехме от магазина сравнихме само буксата за кабела на вътрешната накладка (иначе всичко е като по книга 156 ТС 1,8 ).
А при монтажа всичко се монтира без проблем -цилиндър и т.н. само че- като се стягат болтовете на спирачнич цилиндър е тогава се посуква целия апарат и бозата е тотална и резултата е като на снимките по горе и апарата стърчи навън от диска.
Абе не е за разказване.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ - БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
И кво вика майстора, "ми ти ми донесе такива и аз ги сложих"
Аз не бих се върнал втори път при него..............
Си прай експерименти с живота на хората.......sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment